Er zijn verschillende manieren om jouw bestellingen te betalen. Mocht één van de betaalmethoden niet werken, bel of mail ons hier dan even over. Alle methodes zijn gratis.

iDEAL

Dit is de meest gebruikte en bekendste betaalmethode. Betaal met deze methode en jouw bestelling wordt direct verwerkt. Jouw brownies worden de volgende dag verzonden.

Paypal

Een zeer handige betaalmethode als je even geen bankpas bij de hand hebt. Hiervoor moet je wel eerst een paypal account aanmaken. Ook bij deze methode worden jouw brownies de volgende dag verzonden.

Creditcard

Betaal je liever met een creditcard? Geen probleem. Je kan bij ons met Maestro, Visa en MasterCard betalen. De kosten hiervoor bedragen € 0,29 per order.

Directe bankoverschrijving

Wanneer je geen van bovenstaande betaalmogelijkheden hebt, kan je ervoor kiezen om het bedrag over te boeken op onze rekening. Jouw bestelling wordt dan verwerkt na ontvangst van het openstaande bedrag. Dit kan enkele dagen in beslag nemen, houdt hiermee rekening bij ingeven van jouw gewenste verzenddatum. Na ontvangst van het bedrag krijg je van ons een bestelbevestiging en wordt je bestelling dus verwerkt.

Op factuur

Zakelijke klanten hebben bij ons de mogelijkheid om de brownies op factuur te bestellen. Dit betekend dat je achteraf binnen 14 dagen jouw factuur mag betalen. De facturen worden verstuurd naar het e-mailadres dat opgegeven staat in het account.