Een vrolijke bonbon

  • vanaf € 1,00*

*te bestellen vanaf 12 stuks (of in combinatie met een andere lekkernij), bij bewerkelijke decoratie geldt een meerprijs.

Wat is een cakepop?

Een cakepop is een bolletje van cake in de vorm van een lolly, op een stokje of in een bonbonpapiertje. Ideaal als je veel kinderen op je feest hebt, zoals bij een bruiloft, jubileum of kraamborrel. Maar ook fijn als je de gasten op jouw feest van iets kleins wilt voorzien. Cakepops zijn vaak onderdeel van een zogenaamde Sweet Table. Een tafel gevuld met allemaal lekkers.

Ingrediënten cakepop

Het standaard ingrediënt van onze cakepop is in ieder geval chocolade. Voor de rest hangt het af van de cakepop die je graag wilt. Onze cakepops worden in een gewone keuken gemaakt. Ondanks dat we hygiënisch werken, kunnen wij niet garanderen dat onze cakepops glutenvrij zijn. Wil je graag lactosevrije cakepop? Dat kan wel!

Ben jij allergisch voor een bepaald product en weet je niet zeker of dat in onze cakepops zit? Stuur een berichtje. We beantwoorden je vragen graag. 

Verschillende variaties

Een cakepop kan gemaakt worden van bijvoorbeeld cakekruimels of bastognekoeken. Eigenlijk kun je iedere lekkere koek omtoveren tot een cakepop, zelfs een gevulde koek! Net als dat je elke soort cake kunt omtoveren tot cakepop. Zo kun je jouw favoriete gebakje een keertje in een ander jasje steken! Qua vulling en versiering zijn er vele mogelijkheden.

De volgende smaken bieden we aan:
– Oreo
– Bastogne
– Kaneel
– Roombotercake
– Stroopwafel

Heb jij een ander leuk idee voor een smaak, laat het weten. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën.

Cakepop bestellen?

Wil jij lekkere cakepops bestellen in Breda? Stuur een berichtje. Ik denk graag met je mee over een mooie cakepop die geheel naar jouw wens is. Hieronder een selectie van mijn cakepops die ik de afgelopen jaren heb gemaakt.

Neem contact op via info@tijdvoorlekkers.nl of app naar 06-53894955