Een mini-gebakje

  • Cupcake: vanaf € 2,00*

*te bestellen vanaf 12 stuks (of in combinatie met een andere lekkernij),  bij bewerkelijke decoratie geldt een meerprijs

Meer zin in een (nog kleiner) hapje: bestel mini-cupcakes!

En kijk ook eens bij de cakepops.

Wat is een cupcake?

Cupcake is het Engelse woord voor klein gebakje. Vaak zitten ze verpakt in een papiertje met verschillende motieven. Een cupcake voor je gasten is erg handig, bij grote feesten zoals een bruiloft, jubileum of kraamborrel. Je hebt geen snijwerk en je hoeft geen borden af te wassen. Tevens kun je een cupcake corona-proef aanbieden bij bijvoorbeeld een drive through voor je verjaardag. Vier je je verjaardag met een klein gezelschap? Ook dan is een cupcake een goede optie: is gelijk je tafel wat meer bedekt met allemaal lekkers.

Standaard cupcake

Een standaard cupcake is bij ons gevuld met stukjes witte chocolade. Dat geeft een romige smaak en een lekkere bite.Wil jij iets anders als vulling? Dat kan. Hierin zijn vele mogelijkheden. Andere vullingen waar je aan kunt denken zijn kaneel, banaan, bavarois, chocolade, oreo of bosbessen. De afwerking (de bovenkant) kan bijvoorbeeld met een toef botercrème, versierd met regenbooghagelslag, confetti of sprinkles. Ook kan het cakeje versierd worden met fondant of marsepein.

Ingrediënten cupcake

De standaard ingrediënten van onze cupcakes zijn roomboter, suiker, bloem en eieren. Onze cupcakes worden in een gewone keuken gemaakt. Ondanks dat we hygiënisch werken, kunnen wij niet garanderen dat onze cupcakes glutenvrij zijn. Wil je graag lactosevrije cupcakes? Dat kan wel!

Ben jij allergisch voor een bepaald product en weet je niet zeker of dat in onze cupcake zit? Stuur een berichtje. We beantwoorden je vragen graag. 

Cupcakes bestellen?

Ben jij in Breda en op zoek naar lekkere cupcakes? Stuur een berichtje. Ik denk graag met je mee om de cupcakes helemaal naar wens bij jou af te leveren.

Neem contact op via info@tijdvoorlekkers.nl of app naar 06-53894955.