Wow, wat een dag!

  • vanaf € 4,- pp

Een bruidstaart

Je bruidstaart moet natuurlijk perfect zijn. Wij sloven ons uit in de keuken en wij zorgen ervoor dat elk detail geheel naar wens is. Een bruidstaart wordt geheel op maat gemaakt. De taart is een belangrijk element op de grote dag, daar hoort natuurlijk een echt ‘center piece’ bij. Aansnijden maar!

Ontwerpen van de taart

Het ontwerpen van een bruidstaart neemt meer tijd in beslag dan voor een gewone taart. Waar wij bij een gewone taart aan het thema, vulling en aantal personen al genoeg informatie hebben, is dat bij een bruidstaart toch een beetje andere koek. We nemen er bij een bruidstaart dan ook langer de tijd voor. We horen graag meer over hoe jullie dag er uit gaat zien, wat de locatie is en over de gasten die jullie willen uitnodigen. Wellicht hebben jullie al helemaal in je hoofd hoe de taart er uit moet zien. Wellicht nog niet.

Aan de hand van een presentatiet laten we een heleboel soorten taarten zien. Dan kunnen jullie aangeven wat jullie wel of niet leuk vinden. Met alle verschillende wensen proberen we dan één perfecte taart te maken. Tevens moet er natuurlijk geproefd worden! Mocht je al een voorkeur hebben, dan kun je dat doorgeven. Zo niet, dan zetten we een heel scala aan lekkere smaken voor jullie neer.

Lekkere smaken

We hebben een aantal favoriete smaken die het meest verkocht worden. De favoriete smaken van onze klanten zijn:

  • Mokka & karamel
  • Frambozen & wittechocolademousse
  • Citroenkwark & Lemon curd

Voor een bruiloft is de smaak ‘Champagnemousse & aardbei’ ook erg geliefd!

Heb jij liever een andere smaak in jouw bruidstaart? Geen probleem. Laat het even weten zodat we kunnen experimenteren in de keuken. Dan staat die smaak klaar voor de proefronde. Wij doen er alles aan om jullie dag tot een nog mooiere dag te maken!

Bruidstaart bestellen

Ga je in de buurt van Breda trouwen en ben je op zoek naar een perfecte bruidstaart? Stuur een berichtje zodat we de agenda kunnen checken en eventueel gelijk de proeverij kunnen plannen.

Naast een bruidstaart als ‘center piece’ kun je ook nog kleine gebakjes toevoegen. Kijk hiervoor bij Zoete lekkernijen en Sweet tables.

Neem contact op via info@tijdvoorlekkers.nl of app naar 06-53894955