Een klein mini-gebakje

  • Mini-cupcake: vanaf € 1,00*

*te bestellen vanaf 12 stuks (of in combinatie met een andere lekkernij),  bij bewerkelijke decoratie geldt een meerprijs

Meer zin in een groter hapje: bestel gewone cupcakes!

En kijk ook eens bij de cakepops. Ongeveer net zo klein maar dan op een stokje.

Een mini-cupcake

Naast de gewone cupcake, is er ook de mini-cupcake. Ideaal als je veel kinderen op je feest hebt, zoals bij een bruiloft, jubileum of kraamborrel. Maar ook fijn als je de gasten op jouw feest van iets kleins wilt voorzien. Mini-cupcakes zijn vaak onderdeel van een zogenaamde Sweet Table. Een tafel gevuld met allemaal lekkers. Een mini-cupcake zit in een gezellig papiertje, zodat het precies aansluit op jouw thema. 

Standaard cupcake

Een standaard cupcake is bij ons gevuld met stukjes witte chocolade. Dat geeft een romige smaak en een lekkere bite.Wil jij iets anders als vulling? Dat kan. Hierin zijn vele mogelijkheden. Andere vullingen waar je aan kunt denken zijn kaneel, banaan, bavarois, chocolade, oreo of bosbessen. De afwerking (de bovenkant) kan bijvoorbeeld met een toef botercrème, versierd met regenbooghagelslag, confetti of sprinkles. Ook kan het cakeje versierd worden met fondant of marsepein.

Ingrediënten cupcake

De standaard ingrediënten van onze cupcakes zijn roomboter, suiker, bloem en eieren. Onze cupcakes worden in een gewone keuken gemaakt. Ondanks dat we hygiënisch werken, kunnen wij niet garanderen dat onze cupcakes glutenvrij zijn. Wil je graag lactosevrije cupcakes? Dat kan wel!

Ben jij allergisch voor een bepaald product en weet je niet zeker of dat in onze cupcake zit? Stuur een berichtje. We beantwoorden je vragen graag. 

Mini-cupcake bestellen?

Ben jij in Breda en op zoek naar lekkere mini-cupcakes? Stuur een berichtje. Ik denk graag met je mee om de mini-cupcakes helemaal naar wens bij jou af te leveren.

Neem contact op via info@tijdvoorlekkers.nl of app naar 06-53894955