Brein achter Tijd voor Lekkers

Lydia

Het bakken is Lydia met de paplepel ingegoten. Iedere zaterdag stond zij zich met haar moeder en zusje (en soms met haar broer en andere zus ook nog!) uit te sloven in de keuken. Tijd voor Lekkers kwam als eerste als een hersenspinsel naar voren in een periode van ‘in between jobs’ en het feit dat ze haar eigen bruidstaart wilde maken. Zo geschiedde….ze bakte haar eigen bruidstaart en Tijd voor Lekkers was geboren!

cupcake_lydia

Reddende engel

Jos

Op de meest onhandige momenten is manlief (oftewel Jos) de reddende engel voor Lydia. Het handige is dat zij in hetzelfde huis wonen en Jos niet te beroerd is om een handje te helpen. Sinds een paar jaar is hij bestempeld als ‘redder in nood’.  Je kan hem inroepen voor een veelvoud aan klussen: doosjes vouwen, bestelling afhalen, fondant kneden (veel meer spierbundels dan ik!), hulp met de website en nog meer.

Professioneel proever

Thalia

Als je taarten en cupcakes bakt en dan ook nog besluit om cakepost te versturen; dan moet er natuurlijk geproefd worden. Veel baksels hebben in de testfase dan ook op de keukentafel van Thalia gestaan voor een proefsessie.

Tekstschrijver

Eline

De teksten op de website worden niet gepubliceerd voordat ze onderworpen zijn aan de kritische blik van Eline (oftewel De Vrouw van Taal). Door haar kritische blik en goede schrijftips is de website op een prettige manier te lezen.

Waar staan wij voor?

Wij houden van taarten waarbij je nog een beetje ziet dat er een taart onder zit. Bij ons zul je niet snel een taart zien vol met schattige fondantfiguurtjes op de boomstam uit de Winnie de Pooh-film. Wij zijn meer van de mooie en simpele eenvoud, met een heerlijke vulling uiteraard. 

Gebak waarbij je na één hap niet meer kunt fluiten, daar moeten we niet aan denken. Jij toch ook niet? We voorkomen dit door de taart nog een keer extra door te snijden zodat er nog wat extra vulling tussen kan. Dit geldt ook voor de cupcakes en cakepops: geen Garfield op een stokje. In plaats daarvan een heerlijk behapbaar cakeje omhuld met heerlijke chocolade, met een simpele doch mooie versiering.

Hoe werken wij?

Op de fietsen worden alle ingrediënten gehaald om de persoonlijke taart of cupcake te maken.
De persoonlijke taart of cupcake wordt in thuis in de keuken gereed gemaakt.
Wij bezorgen de persoonlijke taart of cupcake op jouw locatie