Doe maar gewoon, dan….

Wanneer heb jij voor het laatst een succes gevierd? In Nederland denkt men al snel ‘Doe maar gewoon’. Klinkt dat herkenbaar? Soms gun je jezelf het succes niet, of je bagatelliseert je prestaties. Je vindt dat het nog niet goed genoeg was, of dat je uiteindelijke doel nog niet bereikt is.

Succes zit in grote en kleine dingen

Succes kan klein zijn: je bent bijvoorbeeld blij omdat je een actie hebt afgehandeld waar je tegen opzag. Je krijgt een telefoontje van een tevreden klant of hebt een goede tekst voor je website geschreven. Maar het zit ook in grote dingen, bijvoorbeeld dé deal van het jaar of dé beste werkgever van Nederland. Misschien heb je wel een reis gewonnen naar New York, omdat jij geweldig hebt gezongen in de liveshows. Tijd voor Lekkers gelooft in het vieren van succes, of het nou groot of klein is!

Vier het met taart!

Je kunt je succes uitbundig vieren met een etentje en vele vrienden. Je kunt het ook klein houden; een cadeau voor jezelf kopen, je succes opschrijven, een goede vriend bellen. Of… je viert het met een taart! ‘Toevallig’ maak ik taarten. Of eigenlijk niet toevallig, maar omdat ik geloof in het vieren van succes door er een speciaal moment van te maken. Ik bak taarten, voor al jouw ‘Vier-je-succes-momenten’, groot en klein. Ik doe dit met veel enthousiasme, zowel voor bedrijven als particulieren. Taarten zijn bij mij te bestellen in vele vormen, kleuren en maten. Graag denk ik mee met het versieren van de taart. Ik zorg ervoor dat je precies de vulling krijgt die je het allerlekkerst vindt. Wat dat verdien je!

Hang jij de slingers op?

Je moet er zelf een feestje van maken in het leven. Hier geloven wij in en dat proberen we ook graag op jou over te dragen. Om jou hierbij te helpen hebben we de optie om slingers toe te voegen aan je brievenbuspakket. Hoe leuk is dat?! Dan zorg je heel makkelijk voor een  feestgevoel in  huis.

Wij werken samen met Vanjeanne. Zij maakt zelf vlaggenlijnen van verschillende stofjes. Met Jeanne hebben we een speciale Tijd-voor-lekkers-vlaggenlijn gemaakt. Deze kun je bij je brievenbuspakket bestellen. Erg leuk! Ben jij nog op zoek naar extra vlaggen voor op je feest? Kijk even op haar website.

Dus, hang jij alvast de slingers op? Dan bak ik de taart!