Lekkernij voor de hele familie

  • Taart: vanaf € 2,75 pp*

*bij bewerkelijke decoratie geldt een meerprijs

Een feestelijke taart

Voor taarten geldt tegenwoordig de slogan ‘the sky is the limit’ qua smaken en thema’s. Je ziet zoveel mooie taarten en leuke thema’s voorbijkomen op social media. Op vele gelegenheden is de taart niet weg te denken. Denk aan een verjaardag, jubileum, kraamborrel of geboorte. Soms is de taart zelfs het middelpunt van het feest. Denk aan een bruiloft of een gender reveal party. Alle ogen zijn op de taart gericht als jij hem gaat aansnijden.

'The sky is the limit'

Een taart kun je bij ons bestellen in vele varianten. Groot, klein, laag en breed of juist hoog en smal, één laag of juist meerdere lagen, met of zonder sprinkles, met of zonder toeven, met fondant, botercrème of marsepein en ga zo maar door. Dan kunnen we ze ook nog voor je maken in alle kleuren van de regenboog. De taart kan geheel naar jullie wensen gemaakt worden.

Je kan kiezen uit een afwerking met botercrèmefondant of marsepein. Klik op de link voor meer uitleg over de verschillen en voorbeelden van taarten.

Lekkere smaken

We hebben een aantal favoriete smaken die het meest verkocht worden. De favoriete smaken van onze klanten zijn:

  • Mokka & karamel
  • Frambozen & wittechocolademousse
  • Citroenkwark & Lemon curd

We hebben natuurlijk meer smaken in de aanbieding voor jouw taart. Lees onze blog voor de overige smaken. Staat jouw favoriete smaak er niet bij? Laat het even weten! We zijn altijd op zoek naar nieuwe goede ideeën.

Ingrediënten taart

Het standaard ingrediënt van een taart is biscuitmix met eieren. Met biscuitmix bedoelen we niet het koekje, maar een mix voor een luchtige biscuittaart. Daarnaast gebruiken we botercrème gemaakt van roomboter, poedersuiker en witte chocolade. De vulling is natuurlijk voor elke taart anders. Ondanks dat we hygiënisch werken, kunnen wij niet garanderen dat onze taarten glutenvrij zijn. Wil je graag een lactose vrije taart? Dat kan wel!

Taart bestellen

Wil jij een heerlijke taart bestellen in Breda? Een prachtig en vooral lekker stuk gebak dat ook nog een helemaal is afgestemd op jouw wensen? Stuur een berichtje. Ik denk graag met je mee om de taart helemaal naar wens bij jou af te leveren.

Neem contact op via info@tijdvoorlekkers.nl of app naar 06-53894955